Ο Υπουργός Άμυνας κ. Χαράλαμπος Πετρίδης συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς Αντιστράτηγο Δημόκριτο Ζερβάκη, επισκέφθηκαν φυλάκια στη γραμμή άμυνας σε διάφορες περιοχές της επικράτειας της Κυπριακής Δημοκρατίας, μεταξύ των οποίων σημεία της Πράσινης Γραμμής και του ακριτικού Κάμπου της Τσακκίστρας. 

 

 

Ο κ. Πετρίδης ενόψει του Πάσχα αντάλλαξε ευχές με τους εθνοφρουρούς και τα στελέχη των φυλακίων που παραμένουν άγρυπνοι φρουροί τις Άγιες αυτές ημέρες και τους παρέδωσε συμβολικά δώρα και γιορτινά εδέσματα. 

 

Απευθυνόμενος στο προσωπικό, ο Υπουργός εξέφρασε τις ευχαριστίες της Κυβέρνησης για τις υπηρεσίες τους προς την πατρίδα και την προσήλωσή τους στο καθήκον, στις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία. 

 

 

«Η σκέψη μου βρίσκεται ιδιαίτερα σε όσους θα κάνετε γιορτές μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά κοντά στην οικογένεια της Εθνικής Φρουράς. Εύχομαι Καλό Πάσχα σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Με υπομονή θα ξαναγυρίσουμε σύντομα στην κανονική μας ζωή», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Πετρίδης.

 

 

Ο Υπουργός ευχήθηκε όπως η Ανάσταση του Θεανθρώπου να φέρει στο νησί μας ένα καλύτερο αύριο και την ελπίδα για απελευθέρωση και επανένωση.

 

Σημειώνεται ότι, σε όλες τις επισκέψεις που πραγματοποίησε ο Υπουργός Άμυνας τηρούνταν τα μέτρα προστασίας από την πανδημία που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.